sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kuvakollaasit vaatteista käytössä


Yritin (tosiaakin yritin) saada muutaman ONNISTUNEEN kuvan vaatteista käyttäjänsä päällä mutta ei oikein onnistunut (tälläkään kertaa). Mutta ehkä näistä vähän saa osviittaa siitä, miltä vaatteet näyttävät käyttäjänsä päällä.

Tänään leikkelin urakalla kankaita eli ommeltavaa riittää nyt muutamaksi päiväksi. Noita alimman kollaasin mekkoja on tulossa useampi lisää eri kuoseissa.

Pakka saada tuota kangaskaappi tyhjemmäksi. Kauhean paljon siellä vielä on sellaisia "ei ihan huippu" kankaita (suurinosa kierrätettyjä) joista pitäisi jotain kehittää. Hyllyn kannattimien pettäminen tänään oli kyllä taas vahva signaali siihen suuntaan, että enempää ei kaappiin mahdu (ja enempää ei hyllyt kestä). Puuvillakankaita olisi aika paljon mutta niille on aika vaikea keksiä käyttöä (siis muuta kuin kierrätykseen viemistä kun sitäkään en oikein raskisi tehdä).

3 kommenttia:

 1. No nyt se selvis miks teidän neidillä on aina meno päällä - sehän juo energiajuomaa!!! :D

  Ja sama vika meinaa olla täälläkin - liikaa kankaita kangaskaapissa. Tai ehkä liian pieni kangaskaappi :) Miksi niitä on vaan niin mukava hamstrata?

  VastaaPoista
 2. Sama vika rahikaisella: miksi on pakko hamstrata? No tietysti siksi, että jokin kangas vaan on niiiiiiiiin ihana, että sitä iiiiiiihan pakko saada. (Kuten esim. ikasyriltä sitä ihanaa punahilkkakangasta, jota nyt odottelen huhti-toukokuussa saapuvaksi.) Hoh hoijakkaa :) Kesän "ompelulomaa" odotellessa!

  VastaaPoista
 3. RIIKA: Heh, empäs ite edes huomannut tuota energiajuomaa. Liekö tosiaan sitä salaa naukkailee kun virtaa tosiaan tuntuu piisaavan ;)

  Järkkäsin just kangaskaapin uuteen uskoon. Ei se vieläkään siisti ole mutta kaikki kankaan on kuitenkin kaapin sisäpuolella :) (kun siis hyllyn römähtämisen jälkeen kankaat oli vuorokauden osittain tuossa lattialla). Yhden lisähyllyn joudun ottamaan käyttöön eli miehen tavarat sai siirtyä muualle säilöön :)

  TIINA: Minä olen onneksi melko hyvin onnistunut sivuuttamaan nuo verkkokangaskaupat (onneksi käytännössä yhden tuloilla ei paljoa kankaita ostella eli siitä syystä myös Metsola ollut viimeaikoina pannassa). Mutta kaikkea ihanaa niissä kyllä olisi tarjolla, esimerkiksi se mainitsemasi punahilkka.

  VastaaPoista