keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kesäinen setti

Kesää silmällä pitäen hieman "hellevaatetta" eli t-paita ottobre 3/2007 kaavalla koossa 92cm (suht niukka koko) sekä hame oman kaavan mukaan, koko ehkä se 86/92cm. Kankaat Kemijärveläisestä kangaskaupasta. Resori Metsolasta. Taas täytyy kyllä sanoa, että luonnossa näyttää huomattavasti paremmalta ku kuvissa. Pitäisi vissiin panostaa tuohon kuvaamiseen huomattavasti nykyistä enemmän (ja ehkä parempi kamerakin olisi tarpeen).

3 kommenttia:

 1. Millä ihimeen ajalla nää ehit ja kerkiät? :)

  VastaaPoista
 2. Paljon enemmän kiinnostaisi tehdä mitä aika antaa myöten. Olen nyt tehnyt ompeluksia sillä taktiikalla, että leikkaan yhtenä iltana useamman työn kankaat valmiiksi ja esim. silitän applikaatiot ja kanttauksien resorit ym. valmiiksi. Sit ompelen illalla aina hetken jossain välissä. Ja joskus tulee sit jotain valmistakin.

  Osittain tuo taktiikka liittyy myös kankaiden tuhoamiseen. Niitä kun tahtoo kertyä ja pitäisi saada ne "ei niin huiputkin" sieltä ommeltua pois. Sit ku osat on leikannut niin ne ikään kuin pakko ommella ennen kuin voi leikata uusia. Tosin tahtoopa nuo jotkut lojua leikattuna turhankin kauan keskeneräisten korissa :)

  VastaaPoista
 3. Anne, mulla on sama taktiikka vaikka en töissä ehi ees käymään. :) Oon niin paljon E:n kanssa kahestaan, että leikkelen yleensä miehen vapaapäivinä ja ompelen aina inspiraation/hyvän itsenäisen leikkihetken yllättäessä. :) Mutta kyllä minäki silti ihmettelen, miten kerkiät ommella nuin paljon!! :)

  VastaaPoista