lauantai 2. huhtikuuta 2011

RuokalappujaRuokalappuja omalla kaavalla. Kangas Eurokankaasta. Kangas on PVC pinnoitettua eli sopii sen puolesta hyvin juuri ruokalappuun (joku voisi tietysti olla huolissaa tuosta muovista ja siitä liukenevista aineista mutta ajattelin, että eihän tätä tai ruokalapulle tippunutta ruokaa juurikaan suuhun laiteta). Noita kankaita oli useampaa eri kuosia, itse ostin näitä kahta. Ruokalappuja on jo usempi leikattuna valmiiksi ompelua odottamaan. Alkaa sitten ruokalappuja riittämään tässä taloudessa :) Osa tosin menossa lahjaksi.

3 kommenttia:

 1. Jaaha, samoilla kangasostoksilla käyty :P Mie ostin tuota ylempää pvc:tä metrin ja aattelin kuitenki kokeilla sitä takin tekoa eli sadetakin jos sais aikaan. Hienoa ruokalappuja! Ja hyvät tuli noista printeistä! Laskitko hintaa, mikä tulee tuommoiselle ompelumerkille?

  VastaaPoista
 2. Minäkin ajattelin, että jos ostaisi tuota kangasta takiksi (siis juuri tuota ylempää tai sit sitä lintukuvioista mitä siellä kans oli). Pitäisi ensiviikolla käydä ostoksilla ennen kuin kangas loppuu.

  En kyllä tarkkaan laskenut hintaa merkeille. Tuo siirkuvapaperi maksoi muistaakseni 10e/pkt ja paketissa oli 5kpl A4 ja lisäksi yksi valkoinen miesten T-paita eli arkille hintaa noin 2e (en pahemmin vertaillut hintoja vaan Suomalaisesta kirjakaupasta ostin kun piti silloin joulunalla pikana saada). Arkkiin mahtuu "tuhottomasti" noita tekstejä kun voi ihan vieri viereen laittaa (helpostikkin sata, mulla tais olla nyt vajaa 50kpl ja vähän vajaa puoliarkkia (kun siis yläosassa oli noi tekstiti T-paitoihin). Ja tuo puuvillanauha oli sellaisella vyötteellä ja maksoi 2e (oiskohan tuossa jopa 5m). Että ei noille kauheasti hintaa tule mutta hieman tietty näpräämistä vaatii. Itseä kiehtoo tuossa se, että saa monen erilaisia tekstejä (ja halutessaan tietty kuviakin). Kun eri tarkoituksiin tarttisi eri tekstejä mutta valmiita nauhoja ei viitsisi teettää kauhean monen erilaisia. Toki valmiit, etenkin kudotut, merkit on paljon nätimpiä. Ajattelin joskus testata erilaisia tekstejä ja tekstin värejä. Ja jos löytäisi vielä erivärisiä puuvillanauhojakin. HIPPU:n blogissa on muuten hyvä ohje noiden tekoon.

  VastaaPoista
 3. Heips! Olipa pirteitä ruokalappuja! Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa, kivannäköisiä ompeluja olet tehnyt!

  VastaaPoista