lauantai 26. maaliskuuta 2011

Viikolla valmistuneita


Toppi ottobre:n ilmaiskaavalla. Koko 86cm mutta helmaa pidennetty eli vastannee kokoa 92cm. Kangas vanhasta T-paidasta, myös applikaation kangas vanhasta paidasta. Resori Metsolasta. Tälle pitäisi vielä ommella jokin kiva hame kaveriksi.

Peruspusero kierrätyskankaista. Kun näin kirpparilla tuon tuosta kissakankaasta olevan naisten topin päätin heti, että siitä tulle pusero meidän neidille. Kangas ei riittänyt hihoihin mutta toisaalta noikin värikkääseen / kuvioituun kankaaseen sopii mielestäni ihan hyvin yksiväriset hihat (jotka nekin vanhasta puserosta). Resorit uudet (Metsolasta). Koko 92cm ja kaava ottobre:sta mutta lehden numeroa en nyt millään muista enkä ollut kaavaankaan sitä laittanut. Lisään tiedon jo sen tässä lähiaikoina selville saan. Kaava ei kuitenkaan ole sama jolla olen aiemmin tehnyt paljon puseroja mutta melkolailla samanlainen (tässä kantattu pääntien resorin sijaan).

Kesämekko omalla kaavasovelluksella. Pohjana käytetty suuressa käsityölehdessä 1/09 ollutta kaavaa mutta kavennettu reilusti (tällä kaavallahan olen ommellut useampiakin mekkoja mutta ilman kavennusta tai pienemmällä kevennuksella). Tätä ei vielä ole ehditty sovittaa mutta vaikuttaisi ihan kivalta. Ei tosin kovin kapea vieläkään. Jos tämä osoittautuu päällä kivaksi niin näitä voisi tulla meille lisääkin. Kangas Löytöpalan ale-palalaarista.

2 kommenttia:

  1. Hieno tuli tuosta kesämekosta? Kavensitko vain etu- ja takakappaletta vai myös hihoja? Pitää itekin kokeilla vielä reilummalla kavennuksella.

    VastaaPoista
  2. TIINA: Kavensin vain etu ja takakappaletta kun ajattelin, että tuollainen reilusti rypytetty hiha ois ihan kiva. kavensin takakappaletta KT kohdasta ehkä 2cm ja etukappaleen kavensin ensin takakappaleen leveyteen (eli koko laskosvara pois) ja sit viel tuon noin 2cm KE kohasta. Tämä oli jo tänään käytössä uimahallilla. Tosi kiva päällä eli näitä tulee varmasti lisää. Ei ehkä haittaisi vaikka olisi vielä aavistuksen kapeampikin. Ja pääntie voisi olla hieman isompi eli kuminauha pidempi.

    VastaaPoista