lauantai 7. tammikuuta 2012

Sukellus uuteen vuoteen ARVONNAN kera!

Niin se vaan vuosi taas vaihtui... siinä on aikastalailla vuosi kun aloitin blogin pitämisen. Lienee siis pienen ARVONNAN paikka. Arvontaan osallistut kommentoimalla kuvan alle, mikä olisi juuri sinulle mieluinen palkinto. Olisiko se lastenvaate, jokin muu käsityö vai kenties tarvikepaketti? Vai jotain "ihan salaista yllätystä". Ja jos se olisi vaate niin millainen? Palkinnosta on jo jonkinlainen mielikuva olemassa mutta lopullinen palkinto valmistuu ainakin osittain voittajan toiveiden mukaan. Jokaiselle kommentoineelle siis yksi arpa ja toisen arvan saa kun on tai liittyy lukijaksi. Aikaa osallistua en viikko eli ensiviikon lauantaihin klo 21 asti.

Vuosi 2011 oli hyvin antoisa käsityörintamalla. Monenlaista vaatetta tuli tehtyä ja paljon uutta opittua. Toivottavasti tänäkinvuonna löytyy aikaa käsitöille. Ideoita on vaikka kuinka paljon, toivottavasti edes osan ehdin vuoden aikana toteuttaa. Ainakin muutaman uuden mallin tai uuden vaatetyypin haluan kokeilla, yksi näistä on hihaton haalari. Ja trikoo tunika, jossa on kuminauha/resorirypytys pääntiellä ja hihansuossa. Kevät takkikin pitäisi omalle neidille ommella. Ja koska Muumi innostus on kova niin varmaan pitäisi myös jotain muumiaiheista vaatetta ommella.

16 kommenttia:

 1. Arvontaan osallistun kahdella arvalla. Palkinnoksi haluaisin jotain yllätystä :)

  VastaaPoista
 2. Kaksi arpaa, palkinnoksi tarvikepakettia :)

  VastaaPoista
 3. Mukana kahdella arvalla yllätystä tavoittelemassa

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin juuri kivan blogisi ja liityin lukijaksi. Osallistun siis kahdella arvalla. Palkinnoksi tahtoisin jotain 122cm vaatetta tytölle, loppu saisi olla yllätys.

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan kahdella arvalla! Yllätystä palkinnoksi!

  VastaaPoista
 6. Mukana yhdellä arvalla. Tarvikepaketti olisi mieluisin palkinto.
  -Nina-

  VastaaPoista
 7. lukijana 2 arpaa, mieluisa lahja olisi käsityö/tarvike paketti.

  VastaaPoista
 8. 2 arpaa, palkinto kuin palkinto tervetullut. :)

  VastaaPoista
 9. Tulee kuvasta niin oman muksun vauvauinti ajat mieleen :)
  Arvonnassa tottakai mukana. mä tahtoisin palkinnoks jotain itselleni :D
  mm. patalappuja uupuu, miten niit onkin niin laiska tekeen.. sisustusjutut on kans sellaisia mitä ei ole koskaan liikaa...

  VastaaPoista
 10. Oo kun ihana kuva!! <3

  Kahdella arvalla yllätysarvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 11. Hei, minäkin haluan mukaan arvontaan! :)

  -Kummitäti

  PS: Ihanan ihana kuva <3 <3

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana kuva! Tulee omien lasten vauvauinnit mieleen, vaikka ei meillä noin onnistuneita kuvia olekaan :D

  Ja arvontaan mukaan tottakai (yksi arpa)! Aiemmin jo kävin lukemassa postauksen, mutta on niin turkasen vaikeaa valita mahdollista palkintoa! Sanotaan, että yllätys tai tarvikepaketti, vaikka lastenvaatekin houkuttais. Olikohan varmasti tarpeeksi savolainen vastaus? :D

  VastaaPoista
 13. Oii, mikä kuva! <3 Sori, ku oon niin laiska kommntoimaan nykyään, mutta kyllä mää silti jokaikisen sun jutun luen. Ihania ompeluksia kokoajan! Ja joo, arvonnassa olis kiva joku pojan paita 92cm, mutta mikä tahansa muuki käy.. :D Mulla on itellä tuossa kasa leikattuja vaatteita, mutta saa nähä millon saan aikaseksi ommella. Me ollaan vähä sairaina täällä nyt, mutta katotaan jaksanko hyödyntää saikkupäiviä.

  VastaaPoista
 14. Ihana kuva! Me ei käyty tytön kanssa vauvauinnissa, vaikka sitä harkittiinkin...

  Vieläköhän ehtii arpajaisiin mukaan... Jos niin kahdella kokeillaan. Mikä palkinto vain ilahduttaisi suuresti mieltä (minä kun olen kovin huono-onninnen näissä kilpailuissa...) Tarvikepaketille löytyy käyttöä, kuin myös minua taitavammin ommellulle tytön vaatteellekin (86cm) :-)

  Iloista vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 15. Suloinen kuva!
  Liitympä heti lukijaksi,kun löysin mukavan blogisi näin lauantai-illan ratoksi.Kivoja ompeluksia =)
  Eli kahdella arvalla voisin tavoitella tarvikepakettia.

  VastaaPoista