sunnuntai 15. tammikuuta 2012

ARVONTA SUORITETTU!

ARVONTA SUORITETTU tänään aamusta! Illalla tuo minun reilu 2v onnetar nukahti niin aikaisin, että ei arvonta enää onnistunut. Arvonta suoritettu perinteisellä menetelmällä eli kaikki laput (niin moneen kartaan kuin arpoja kullakin oli) kulhoon, sekoitus ja arvan nosto. (kuvamateriaalia tulossa kunhan saan kameraa laduttua ja kuvat siirrettyä koneelle)

Voittajaksi nousi nimimerkki Anni, joka kirjoitti:
Ihana kuva! Me ei käyty tytön kanssa vauvauinnissa, vaikka sitä harkittiinkin...

Vieläköhän ehtii arpajaisiin mukaan... Jos niin kahdella kokeillaan. Mikä palkinto vain ilahduttaisi suuresti mieltä (minä kun olen kovin huono-onninnen näissä kilpailuissa...) Tarvikepaketille löytyy käyttöä, kuin myös minua taitavammin ommellulle tytön vaatteellekin (86cm) :-) Iloista vuoden jatkoa!
Palkinnon paljastan täällä blogissa sitten kun se on voittajalle matkalla niin säilyy hänelläkin jännitys :)

Ja koska meidän neiti välttämättä halusi nostaa toisenkin arvan niin pakkohan se oli toinenkin palkinto arpoa. Tämä voitto meni nimimerkille Sani, kommentilla:

"Tulee kuvasta niin oman muksun vauvauinti ajat mieleen :)
Arvonnassa tottakai mukana. mä tahtoisin palkinnoks jotain itselleni :D
mm. patalappuja uupuu, miten niit onkin niin laiska tekeen.. sisustusjutut on kans sellaisia mitä ei ole koskaan liikaa..."
Kiva, että pääsen toteuttamaan tämän yllätyspalkinnonkin. Sen verran voin paljastaa, että yllätys on ns. käyttötavara mutta ehkä sitä voi jonkinlaisena sisustusjuttunakin pitää :) Kuvamateriaalia tästäkin palkinnosta kun se on voittajalleen lähtenyt.

Voittajat ottakaan yhteyssä (anne.siikaaho(at)saunalahti.fi) niin sovitaan palkintojen toimituksesta!

ONNEA VOITTAJILLE! Kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat!

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihana yllätys, hihkuin täällä ilosta, ajatella: kerrankin minä! Tämä olikin kiva aurinkoinen talvisunnuntai, toivottavasti myös siellä:)
  Laitan vielä s-postia.

  Kiitokset paljon jo etukäteen!

  VastaaPoista
 2. Aiku ihanaa :)
  Pistän mailai tulemaan.

  VastaaPoista