perjantai 13. tammikuuta 2012

Viimeaikoina valmistunutta


Ihan aluksi ilon ilmaus arvontaan osallistujien määrästä. Ajattelin, että jos pari kolme kiinnostunutta on niin hyvä mutta osallistujia taisi jokin aika sitten olla jo 12! (joka siis minulla paljon). Palkinto alkaa jo olla mietittynä (siis vaate, tarvike ja yllätys, katsotaan sitten kun voittaja selvillä mikä oli juuri hänen toiveensa eli minkä noista pääsen toteuttamaan lopullisena palkintona).

Alla postausta noin 1kk sisällä valmistuneista, joita en ole ehtinyt aiemmin postaamaan.

Huppari trikoosta. Töysin vuoritettu. Koko oin 98cm. Kettukangas Henhelista, trikoon alkuperään en muista. Resori voi olla kangastukusta, jos oikein muistan. Kaava oma sovellus useampaa kaavan yhdistäen ja vielä hiaman muikaten.

 Joustofroteehousut. Joustis Metsolasta, resorien alkuperään en muista (Kangastukusta? Löytöpalasta?)

Ja sit kokoelma liivimekkoja eri koossa mutta samantyylisellä omalla kaavasovelluksella. Kaikki hieman arilaisia mutta jokeinen omalla tavallaan kiva. Tuollainen oikealla alhaalla oleva liivimekko on kyllä melkein pakko saada omalle neidille kesäksi (tai jokin muu vaate tuosta kuosista). Tämä siis meni melko paljon meidän neitiä pienemmälle käyttäjälle. Ruiskukkavelour, ruskea joustus ja keltainen velour Metsolasta. Ruskea velour ja tuo kuviollinen pinkkipohjainen trikoo kangastukusta.


Tässä kuvassa puserot ns. vanhoja tuttuja eli samoilla kaavoilla aiemminkin puseroita tehty. Työkone ja blosson Metsolasta. Puna-valkoinen Caravan muistaakseni Ikasyriltä, sanoin lakkien bambi kangas (joka edelleen yks mun kangassuosikeista). Hame ihan oma kaavoitus ja itse asiassa ensimmäinen tällaista laatua/mallia. Tuli kyllä niin kiva, että varmaan pakko ommella omalle neidille vielä monta samantyylistä hametta. Tässä siis kankaana velour (taitaa olla Metsolan) mutta itse ajattelin, että myös joustis ja trikoo toimisi hyvin hameena. Lakkien kaavakin "omasta päästä" ja ns. ensikokeilussa. Tavoitteena oli siis tuollainen hieman lötkö pipomalli. Isommassa (aikuisen koko) trikoovuosi, lapsen koossa fleece vuori. Hieman itseä häiritsi tuossa trikoo-fleece yhdistelmässä se, että vuosi oli päällistä paksumpi... ja lakki muutoinkin hieman "jäykkä" eikö lötköttänyt niin kivasti kuin ajattelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti