lauantai 31. joulukuuta 2011

Joululahjoja ja muita viimeistelyitä

Oman äitini pakettiin eksyi tällaiset essut eli oma essu niin mummolla kuin lapsenlapsellekin. Pääsevätkin sitten seuraavalla vierailullamme pullanleivontahommiin meidän neidin kanssa (tai niin mummo ainakin lupaili :) Kangas LöytöPalasta. Livenä mielestäni kivempaa kuin kuvassa, kuvassa ei nuo sydämet oikein erotu.Perus liivimekko velourista (Metsolan). Tämä jo lähtenyt postin mukaan ja varmaan uudella omistajalla on perilläkin.

Joulumekko omalle neidille velourista (Ikaryriltä). Kaava oma sovellus, sama jota aiemminkin olen käyttänyt. Koko noin 92cm. Tätä kangasta oli vielä jemmassa vihreäpohjaisena... niin ja vielä pala tätä punapohjaistakin. Tuosta vihreäati himoittaisi heti ommella mekko mutta kun kaapissa on jo niin paljon tän koon vaatetta, että hieman mietityttää. Ehkä sitten kuitenkin vaikka hupparitakki kevättä / kesääkin silmällä pitäen :)

Pusero interlokista. Onnistuin jotenkin leikkaamaan tuon kankaan ihan miten sattuu. Tai siis kuvio ja langansuunta eivät menneet yks yhteen ja leikkasin sitten jotenkin epähuomiossa niin, että kuvio menee helmassa ihan miten sattuu. No tämä päätyi kaverin pojalle "kotivaatteeksi".

Tämä pusero on ollut tuossa puolivalmiina jo tovin. Nyt viimein sain viimeisteltyä. Peruspusero noin koossa 98cm Metsolan joustofroteesta.

Vihreää joustofroteeta sattui olemaan juuri tämän kokoisen (92cm) puseron verran ja koska en viitsinyt palaa jättää kaappiin pyörimään niin ompelin sen puseroksi. Tällä kertaa ilman mitään applikaatioita tms.

1 kommentti:

  1. Kivoja ompeluksia, nuo essut on kiva idea! Ja sitä vaaleanpunaista mulla tosiaan on vain joustofroteena, kelpaisko se? Ois hyvä tekosyy teidän tulla meille vuorostanne kylään :)

    VastaaPoista