sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Palkinto matkalla voittajalleen!

Arvonnan palkinto (joka siis meni nimemerkille Anni) on tänään lähtenyt postin matkaan. Paketissa siis lintuaiheista vaaleanpunapohjaista trikoota, liivimekko noin koossa 86/92cm, pala PUL kangasta (ruokalapuksi, pussukkaan, tms.), 4kpl pesumerkkejä (kahta erilaista), paria nauhaa ja yksi silitysmerkki vaikka nukenvaatteeseen (tai miksei vaikka jonkin pienen vauvan vaatteeseen).

Toinen palkinto, joka siis vaatiin ompelua on edelleen vaiheessa. Meillä on viimeajat keskitytty sairastamaan eli ompeluaika ollut melko kortilla. Itsellä onneksi vain pikku flunssa mutta miehellä "kunnon tauti" korkean kuumeen ja mahottoman yskän kera (influenssaa?!?) (Muoks: OYS käynnillä selvis syy miehen tautiin, keuhkokuume. Ei yhtään kiva, ei!).  Mutta älä huoli Sani, palkintosi valmituu pikapuoliin!

2 kommenttia:

  1. Voi että... Aivan hurjan ihana palkinto:) Iso kiitos jo etukäteen, odotamme tytön kanssa innolla postia! Tosi suloinen mekko, ihana saada tytölle jonkun toisen käsitekemä vaate:) Meillä kun ei ole lähipiirissä ketän tätiä tai mummoa, joka niitä tekisi, joten oman äidin vaatevalmistamo on ainut, eikä sekään niin hirmu tuottoisa ole... Lintukangaskin on todella suloinen ja nuo muutkin tulevat pian käyttöön!:) Kiitos!

    Pikaista paranemista miehelle!! Ja sinullekin myös flunssasta pikaista toipumista!

    VastaaPoista
  2. Hei, ei mitään kiirettä. parantukaa rauhas :)
    Minä kyllä jaksan odottaa!

    VastaaPoista