sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Puseroita, puseroita, lisää puseroita!

Urakalla siis erilaisia puseroita. Kaava kaikissa sama, koko hieman vaihtelee. Kaava pohjautuu Ottobre ohjeeseen mutta hieman olen sitä muokkaíllut mieleisekseni. Ensimmäisen rekka applikaatiolla oleva paita Metsolan joustofroteesta. Resori löytöpalasta.


Kaksi samanlaista pusero, alempi tosin kokoa isompi. Kangas Metsolan joustofroteeta. Resorit myös Metsolasta.

Ensimmäinen pusero jonkin aikaa sitten ostamastani Metsolan interlock trikoosta. Resori LöytöPalasta. Herkullisen kirkas keltainen väri. Tässä vaihteeksi hihansuuresoreiden sijaan kanttaus hihansuussa.


Kaksi puseroa Metsolan raitajoustofroteesta. Resorit Metsolasta. Nyt on näistäkin aikalailla viimeiset palat tuhottu. Kauan ne kaapissa odottivatkin.

Tämä vastaava kuin ylempi rekka applikaatiolla oleva mutta tällä kertaa kukalla. Mitääkin miettiä mikä voisi olla seuraava kuvakokeilu?!?

2 kommenttia:

  1. Onkos siellä kangaskaapintyhjennysviikot menossa?? :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kyllä... että mahtuu sitten uutta sisään (Ikasyrin kaverikimppatilausta odotellessa) :) Olen yrittänyt tuhota kauan kaapissa olleita kankaita. Tuo keltainen interlock ei kyllä niihin kuulu mutta se oli jotenkin niin herkun väristä, että siitä oli pakko ommella heti jotain.

    VastaaPoista