lauantai 10. syyskuuta 2011

Peuraa settinä

Pienen palan tätä ihanaa paurakangasta raskin ostaa. Jos mahdollista niin tämä oli livenä vielä enemmän kun makuun kuin kuvassa. Piti oikein ajan kanssa miettiä mitä siitä tekisin. Tällaiseen settiin sit pääsyin. Eli liivimekko ja sen alla pidettäväksi yksivälinen pusero ja jalkaan legginsin. Sitten vielä erikseen pusero jota ajattelin pitää aiemmin ompelemieni ruskeiden velourhousujen kanssa. Peurakangas Ikasyriltä, legginsien trikoo LöytöPalasta ja puseron + toisen puseron hihat + kaikki resorit kirppikseltä. Tuo kirppiskangas ja resori on just saman väristä (samalta myyjältä ostettu pienet palat oli molempia) ja sopi hyvin yhteen peurakankaan kanssa. Legginsien oranssi ei ole ihan sama mutta hyvin kuitenkin käy yhteen. Leggisien kaava SuuriKäsityölehti 1/09 (hieman muokkasin mutta likimain tuolla kaavalla). Liivimekon kaava oma ja puseroiden kaava Ottobre erillsikaava jota nyt ekaa kertaa testasin. Ihan kiva kaava mutta hieman pitää muokata mieleiseksi eli esim. helman pituutta hieman lisätä (lisäsin jo näihinkin) ja aavistuksen pääntietä pienensin tuossa peurakuvioisessa kun kuitenkin joustaa hyvin tuo kangas ja kantti. Itse tykkään kovasti tästä setistä. Ja kiva kun on kokonainen setti niin ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana setti! Kiva tuli! Mulle tuli tällä viikolla tätä kangasta metri lisää, niin saan tehtyä t-paidan itselleni :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin mietin heti kun oli tämän kankaan vaatteeksi ommellut, että pitäisikö tilata vähän lisää :) Toinenkin setti esim. erivärisellä yksivärisellä kankaalla ja kanteilla vois olla kiva. Tilipäivää odotellessa :) -Anne-

    VastaaPoista