keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Peukaloliisa setti

 Liivimekko omalla kaavalla noin koossa 92cm. Kangas Ikasyriltä. Väriä tässä ainakin riittää!

Yksivärinen pusero liivimekon alle. Kangas löytöpalasta. Koko noin 92cm. Kaava ottobre erilliskaava hieman muokattuna. Housuja en tähän settiin ainakaan vielä tehnyt kun ajattelin, että voi hyvin käyttää sukkahousujen kanssa. Punaiset ja mustat sukkikset jo löytyykin. Toisaalta voihan se olla, että ompelen vielä leggarit tän seuraksi kun tuli ostettua Marimekolta punaista trikoota :)

Kankaasta riitti vielä puseron etu- ja takakappaleisiin. Hihat samaa kangasta kuin yksivärinen puserokin. Kaava sama kuin yksivärisessäkin.
Nämä housut olen ommellut jo aiemmin mutta nyt huomasin, että sopivat hyvin käytettäväksi tuon puseron kanssa. Näissä kankaana jokin vanha joustofrotee, oiskohan kirpparilta ostettua. Resori taitaa olla Ikasyriltä. Taskut ei ihan nappiin onnistuneet mutta menettelee. Leikkasin siis erilliset taskukappaleet ja kanttasin molemmista sisäreunan. Sitten vaan applikaatiotyylillä ompelin taskun ulkoreunan kiinni lahkeen etukappaleeseen tiheällä siksakilla. Mitään tukikanhasta ei ollut ja hiemanhan tuo meinaa "vedättää". Mutta kokonaisuudessaan ihan ok. Taitavat muuten olla ekat housut joihin tein taskut.

1 kommentti:

  1. Hienolta nuo näyttävät,aivan ihanat!!Hyvää viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista