maanantai 5. syyskuuta 2011

Housua ja paitaa, perussettiä siis!

Perushousut Vilkas housukaavaa soveltaen. Vyötärölle lisäsin nauhat niin saa tarvittaessa kiristää. Kun tuntuu, että laitan aina liian tiukan kuminauhan niin näihin laitoin vähän löysemmän. Nauhoilla voi sitten tarvittaessa kiristää. Kangas LöytöPalan palakangas. Tosi kivan tuntuista kangasta. Ja mikähän kankaan laatu olisikaan?!? Paljon paksumpaa kuin perus trikoo. Mutta niin joustavaa ja napakkaa, että ei collegeakaan ehkä ole. Mutta jotain siltä väliltä siis. Tätä olisin ostanut enemmänkin jos olisi ollut.

Legginsin SuuriKäsityölehden (oliko se nyt 1/09) kaavalla. Näissä kankaana jotain tosi vanhaa paksuhkoa joustavaa kangasta. Siis ihan aidosti vanhaa kun on minun mummoni varastoista. Jälleen kerran ei varmuutta kankaan laadusta mutta vaikuttaa jotenkin "teryleenin" kaltaiselta eli jokin sekoitekangas kai.

Ja viimeisimpänä... ja samalla myös epäonnistuneimpana pusero Metsolan joustofroteesta. En ole varma mikä meni pieleen mutta jokin meni. Olen joko leikannut kaksi etukappaletta tai sitten vähintäänkin hihat on väärin leikattu/ommeltu. Meinaa hieman vedättää tuo pusero. Mutta kyllä tuo päällä kotipaitana menettelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti