torstai 7. heinäkuuta 2011

Sovituskuvia

Edellisen postauksen huppumekosta pari sovituskuvaa. Ihan ok kokoinen tosin kasvunvaraakin on. Hihat on pitkät mutta resori/resorikanttaus voisi auttaa asiaa (tai yksinkertaisesti lyhyemmät hihat mutta toisaalta tämä koko voisi muutoin mennä pitkäänkin niin en halua, että jäisi hihoista liien lyhyeksi). Jahka ehdin niin tällainen huppumekko olisi tulossa toisesta kankaastakin (tai siis kun saan päätettyä mistä kankaasta tekisin).

Mutta asiasta kolmanteen... tökkiikö kenelläkään muulla kommentoinnit? Itse käyn paljon lukemassa blogeja ja mielellään kommentoisinkin mutta jotenkin en saa hommaa pelittämään (ainakaan useimmiten). Tai syy voi hyvinkin olla siinä, että en tajua miten homman pitäisi mennä. Kun siis haluan jonkin blogissa (blogger) kommentoida jotain kirjoitan tekstin ja valitsen google tilin ja lähetä. Mitään ei tapahdu tai joskus tulee blogger sivu jossa kirjautuminen google tilillä. No vaikka kirjaudun niin menee takaisin siihen kommenttikohtaan ja taas ku painan lähetä niin tulee vaan se sama kirjautumiskohta. Ja tämä vaan toistuu. Joskus taas onnistuu kommentoinnin ihan kunnolla. Ja vaikka olen kirjautunut sisään niin silti saattaa kysellä uudelleen kirjautumista. Kummaa. Olisiko jollain yksinkertaisi neuvoja tyhmälle (juu, myönnetään että en tajua mitään näistä "nykyajan hienouksista")

3 kommenttia:

 1. Oon lukenut monista blogeista samasta ongelmasta, eli ihan yleinen ongelma on :/

  VastaaPoista
 2. Mullakin tökkii explorerilla, mutta chromella ei. Luin jonkun viestiketjun aiheesta ja sieltä bongasin tämän neuvon, toimii! :)

  Ja onpas muuten ihana takki! :)

  VastaaPoista
 3. Päällä vielä ihanampi :)
  Juu, blogger tökkii milloin mitenkipäin... mulla hetkeks autto ku vaihdoin mozillan oopperaan, mut nyt oopperaselainkin temppuilee...

  VastaaPoista