tiistai 18. tammikuuta 2011

Työnalla kaikkea kivaa!

Tein kangaskaapinsiivus hommia tavoitteena saada sieltä pois kaikki "epämääräiset" ja siellä jo kauan seisoneet (ja usein ei niin mieluisat) kankaat. Näistä kankaista oikeastaan kaikki on muualta kuin kangaskaupasta. Osa ostettu kankaana kirpparilta, osa saatu tutuilta, osa omia vanhoja vaatteita ja osa kirpparilta ompelumielessä ostettuja vaatteita. Mm. tuo "valkoiset pallot punaisella pohjalla" on kirpparilta paripvä sitten ostettu naisten pusero josta on nyt tulossa liivimekko ja pusero. Jotenkin tuo kangas oli tosi kivaa. Muut kankaat sit olivatkin "ei niin kivoja" mutta pakko nekin on ommella pois kun ei raski poiskaan heittää ja kaapissa niitä ei ole enää järkeä säilöä. Noista on tulossa mm. trikoohousuja, t-paitoja, tunikamekko, hiallinen mekko sekä pari pitkähiaista puseroa. Saas nähdä koska ehtii ompeluhommiin.

2 kommenttia:

  1. Voi miten hienoja ompeluksia!! Minä ihan ällistyneenä täällä katselen,että miten paljot olet ehtinyt ommella. Oot kyllä tainnu Anne vähän salata että olet noin taitava=) Nyt vain sitten nettikauppaa kehittelemään,täältähän sinä löydät ainakin yhden shoppailuholistin joka on heti valmiina tilailemaan=)

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitti kommenteista! Ompelukuume on vallannut ja jotain on aikaiseksikin saatu. Mutta taitaa tahti hidastua kun työelämä kutsuu. Juu, ja pitäisi vielä kehittyä aikapaljon, että näitä viitsisi kenellekkään kaupata. Meidän neiti ei onneksi vielä vastustele vaikka onkin "äitin tekemää" päällä. Mut mukava harrastus tää kyllä on, täytyy myöntää!

    VastaaPoista