torstai 20. tammikuuta 2011

Tunikamekkoja x 2

Tunikamekko, oma kaavasovellus, koko noin 86/92cm. Kangas Metsolasta (velour). Tähän mietin vähän värikkäämpiä kanttauksiakin mutta päädyn lopulta valkeaan. Tuo velour oli melko paksua ja pinnaltaan tosi liukasta. Ompelu olikin yllättäen suhteellisen vaikeaa kun kangas meinasi kokoajan vedättää. Tätä olisi varastossa vielä palanen, pitänee keksiä mitä siitä tekisi. Puserona tuo on jotenkin liian paksua minun makuuni.

Tässä sama kaava kuin edelle. Kangas Metsolasta (Interlock). Tästä tuli kivan pirtsakka. Ja kangas oli ihanan helppoa ommella. Tämän kankaan ostin Metsolan palalaarista ja sitä oli sen verran, että sain tämän lisäksi vielä etukappaleen raglanhialliseen pitkähiaiseen mekkoon. Etuosa on leikattuna mutta en osannut päättää hiojen ja takakappaleen väriä. Ruskea, keltainen, vihreä... vai jokin aivan muu?!? Ja entä sitten resorit?

2 kommenttia:

  1. Ihania!! Tuota ruskeaa tähtivelouria himoitsin meillekin. Pakko päästä jo kohta ostoksille!

    VastaaPoista
  2. Sama fiilis jäi mullekin tuosta viidakkokankaasta, että kiva oli ommella. Mulla on sitä vielä sen verran, ettei saa mitään kokonaista tehtyä, mutta jos vaikka pipan :)

    VastaaPoista