perjantai 14. tammikuuta 2011

Nyt se sitten tämäkin tehty...

... nimittäin perustettu blogi! Vielä jonkin aikaa sitten vannoin vakaasti, että siihen hommaan en ryhdy mutta käsityöinnostuksen myötä kasvoi myös innostus perehtyä blogin pitämisen maailmaan. Tarkoituksena olisi lähinnä laittaa itselle muistiin mitä kaikkea sitä on tullut "näperrettyä". Mutta kivahan se olisi jos "tekeleet" kiinnostaisivat myös muita ja saisin hyviä kommentteja ja vinkkejä!

3 kommenttia:

 1. Kiva, kun laitoit blogin pystyyn! Lisää se myös blogilistalle, niin on helppo seurata päivityksiä :) Nätti tämä blogipohjakin.

  Mulla blogi toimii nimenomaan itelleni muistikirjana tai päivyrinä - kiva jälkeenpäin muistella, mitä kaikkea on tullut tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Hmm... olen aika tumpelo tässä blogihommassa eli mitä tarkalleen ottaen tarkoititkaan blogilistalle lisäämisellä? (myönnän, olen ihan pihalla näistä hommista eli sorry tyhmä kysymys :)

  VastaaPoista
 3. www.blogilista.fi, sinne voi lisätä bloginsa, niin se hakee päivityksiä ja lukijatki tietää, milloin tänne on tullut uutta kateltavaa. Tosi kivan näköinen tuo pitkähihainen mekko, jota nyt olit tehny. Olet kyllä tosi reipas ompelija - kade :)

  VastaaPoista