lauantai 17. joulukuuta 2011

Maailmalle, pakettiin ja omaan kaappiin

Viimepäivinä on tullut ahkerasti ommeltua eli pitkä postaus edessä... Osa näistä vaatteista ns. tilauksesta tehtyjä, osa omalle neidille (joka ei olekaan viimeaikoina saanut täydennystä kaappiinsa koviinkaan paljoa) ja osa lahjeksi.

Tilauksesta tehty hihallinen mekko joustofroteesta. Harmi kun ei itsellä ole sovitusnukkea tms. uskoisin, että malli tulisi ihmisen / nuken päällä paremmin esille kuin kuvassa. Kaava oma sovellus ja ensimmäinen hihallinen tunikamekko näin isossa koossa (aiemmin tehnyt lähinnä kokoa 86-98cm)

 Liivimekko Metsolan velourista vanhalla tutulla kaavalla. Koko tässä noin 110/116cm.

Hihallinen mekko noin koossa 92cm. Kaava oma sovellus. Kangas velouria, Ikasyriltä tilattua. Tämä siis oman neidin joulumekko :) Tätä samaa kangasta odottaisia myös pala vihreäpohjaisena. Vielä hieman mietinnässä mitä siitä tekisi. Ehkä singoalle pyyttisen mekon/tunikan tai sitten vetoketjuhupparin tai... pitää siis vielä hieman miettiä mihin sen raskisi käyttää.

 Housut Metsolan joustofroteesta. Joulupakettiin matkalla, samoin kuin kakki muutkin alla esiteltävät vaatteet. Näissä käytin pohjana Vilkas housukaavaa mutta muutin vyötärön ja lahkeensuut.

Pusero trikoosta. Kettutrikoo Hanhelista, yksivärinen oman kaapin kätköistä. Kaava aikojen saatossa useammasta kaavasta mieleiseksi muokattu.

Puseron seuraksi housut joustofroteesta. Joustofrotee itse värjättyä ja siitä johtuen tuo valkoinen pohja hieman paistaa läpi. Ei tosin luonnossa noin kamalan näköinen kuin kuvassa. Kaava sama kuin eiemmissa ruskea turkooseissa housuissa.

 Pusero Ikasyrin salaisen paketin trikoosta. Kaava sama kuin aiemmassa puserossa.

Ja housut jatkuu eli velourhousut samalla kaavalla ku aimmatkin. Velour Kangastukusta. Näissä kokeilin hieman uudenlaista taskua eli tasku ikään kuin jaksuu tuonne vyötörökaitaleen alkuun asti. Itse asiassa ihan kivan näköiset nämäkin taskut.

 Pusero Metsolan Lada trikoosta...
 ... ja sen kaveriksi housut Kangastukun ruskeasta velourista.

Tämä setti valmistui jo jokin aika sitten. Tästä setistä tulee jo kesä mieleen (vaikka talvi ei ole edes kunnolla vielä alkanut)

2 kommenttia:

  1. Olipa kauniita vaatteita ja kylläpä olet ollut ahkerana! Tontun ainesta sussa, etten sanoisi ;)

    VastaaPoista