tiistai 16. elokuuta 2011

Mekkotrio
Ihan perusvaatetta syksyksi ja talveksi. Kaava näissä(kin) se sama vanha oma sovellus. Miksikäs sitä hyvää kaavaa muuttamaan. Vaikkakin menee hieman tylsiksi nämä postaukset :) Ylimmän ja alimman mekon kangas Marimekkoa (Napapiirin myymälästä ostettua). Keskimmäinen pikkukukkainen kangas Kemijärveläisestä kangaskaupasta. Tuota ylimmän mekon sydänkangasta olisi kiva saada lisääkin. Ostin jostain syystä vain pienen palan vaikka kangas ei ollut edes hinnalla pilattu (10e/m). Kangas on laadultaan jotain vähän paksumpaa. Näyttäisi ihan joustavalta collegelta sisäpuolelta, ulkopinnastaan interlock tyyppistä (kuten TAAS voi huomata kangaslaadut eivät ole mun erikoisalaa)

5 kommenttia:

 1. Näitä meidänkin neiti yhdessä vaiheessa käytti oikeastaan ainoastaan, Ihana tuo ensimmäisen kangas!

  VastaaPoista
 2. Ihastuin myös tuohon ensimmäiseen sydänkankaaseen. =)
  Perusmekot ja -vaatteet yleensäkin vaan toimii, ne on niitä jotka aamulla kaivetaan kaapista, kun tarhaan lähetään.

  VastaaPoista
 3. Mietinkin tässä tuon sydänkankaan osalta, että pitäisikö soittaa vaikka Rovanimellä asuvalle veljelle, että kävisi tätä ostamassa minulle lisää :) Olen muuten nähnyt tätä myös muissa väreissä ja "perustrikoisenakin". Jotenkin kankaana tämä ei heti sytyttänyt mutta vaatteena toimii kivasti. Ja laatu vaikuttaa hyvältä. -Anne-

  VastaaPoista
 4. Minun pitäisi kans tehdä pitkähihaisia tunika/mekkoja neidille, ne on vain niin käteviä :)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin surisee kone ihan perus pitkä hihaisia tunikoita varten :) Ne on niin kätsyjä tytölle. Ja kivan näköisiäkin.

  VastaaPoista