sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikonloppun aikana viimeisteltyjä, osa 2

Mekko/tunika.  Kaava ottobre 1/2009 eli sama kuin jokin aika sitten tekemässäni pilvitunikassa. Tähtivelour Metsolasta (ostettu jo jokin aika sitten). Resori löytöpalasta. Ihan kiva tuli!

Ja tässä nämä kolme viimeistä mekkoa, jotka leikkasin silloin kangastuhoajaisten aikaan. Alkaa nyt olemaan tarpeeksi mekkoja tällä kaavalla. :)

Kangas LöytöPalasta (palakangas). Kivan värinen ja tuntuinen kangas tähän käyttötarkoitukseen.

 Tästä kankaasta en yksinkertaisesti muista mistä se on?!? Ihan ihan lähiaikoina varmaankaan ostettu. Oiskohan tämä ostettu Kemijärveläisestä kangaskaupasta. Ehkä...

Tämä kangas on ostettu kirpparilta. Ei kuvassa näytä yhtään kivalta mutta luonnossa on kyllä ihan ok. Ja laadultaa kivaa, "ohutta mutta silti jämäkkää". Ei kauhean paljoa jousta eli sopii siten hyvin tällaisiin väljemmällä mitoituksella oleviin vaatteisiin.

3 kommenttia:

 1. No jopas olet ehtinyt sitten viimekäynnin :)
  Tohon kirjekuorikauluksiseen puseroon, saisko niistä jo leikatuista leikattua sit ihan normi päntiet? kirjek.kaulukses vaikuttaa niin paljon juurikin kanttauksen materiaali ja paljonko sitä venyttää, vähän hepreaa itsellekki viel niiden teko...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkintä! Hautasin jo leikatut osat keskeneräisten töiden pohjalle "piiloon". Täytyykin etsiä ne sieltä ja katsoa saisiko niistä leikattua "normaalit" T-paidat. Tai sitten vaan "sisuunnun" ja yritän kirjekuoripääntietä uudelleen paremmalla onnella ja ehkä resorilla trikookanttauksen sijaan tällä erää.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kauniita vaatteita blogi täynnä :) toi mekon kaavat näyttävät kivanmallisilta.

  VastaaPoista