tiistai 18. kesäkuuta 2013

HILJAISELO PÄÄTTYKÖÖN!

Olisi siis tarkoitus herättää tämä aivan liian kauan nukkunut blogini taas henkiin. Viimeistä postauksesta onkin aikaa aivan liian kauan.

Hiljaiselo ei tosiaankaan johdu siitä, että en oli ommellut mitään :)
Minulla ei vaan ole muka ollut aikaa postata niitä. Ja oikeastaan taustalla on myös se syy, että yhdessä välissä mulla tämä bloggeri temppuili ja en jaksanut enää sen kanssa värkätä. Nykyään näyttäisi toimivan ihan hyvin. Toinen syy on se, että olen päivittänyt FB sivuani www.facebook.com/kotikutoinen. Mutta en kyllä haluaisi tästä blogistakaan luopua eli herätettäköön se takaisin elämään!
Ajattelin tässä heti esitellä suosikkikaavani ja sen muummoksia (tai oikeastaan 2 eri kaavan kun hihamalli erilainen).

Nro 1
Lyhythihainen versio Onerva kuosin joustofroteeta (kangas Sampsukalta). Tämä on yks mun suosikkikuosiesta. Sopii todella hyvin meidän neidille. Tästä pitää tehdä vielä jokin toinenkin vaate.


Nro 2
 Lyhythihainen malli trikoosta ja sen seuraksi legginsin valehalkiolla. Kankaat Ottobre ja Eurokangas (punainen pallotrikoo)

Nro 3
Lyhythihainen versio Paiste kuosin joustofroteeta (kangas ostettu HannanKankaasta). Kiva kuosi kaikessa yksinkertaisuudessaan


Nro4
Pitkähihainen versio Mustikuosin joustiksesta. Kuosi Leena Rengon käsialaa ja ostettu Metsolasta. Raita ostettu kaverilta (sopii mielestäni hyvin tämän kuosin kanssa yksiin). Raitaresorit Majapuulta.


Nro 5 ja 6


 Pitkähihainen versio raglan hihalla Metsolan pallokuosin joustiksista taskuilla.


Nro7
 Pitkähihainen versio applikaatiolla. Vihreä joustis HannanKankaasta, pinkki omia varastoja.


Nro 8
 Pitkähihainen versio kestovaippakaupan keltaisesta apilasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti