maanantai 6. elokuuta 2012

Karnaluksin ostokset


Karnaluksissa käyty! Kyllähän siellä oli vaikka ja mitä... huone toisensa jälkeen täynnä kaikkea käsityötarviketta. Tuntu, että vaikka mitä olisi voinut ostaa mutta pysyttelin aikalailla alkuperäisessä suunnitelmassa ja ostin vain sellaista "pakko saada" tavaraa :) Tärkeimmät/halutuimmat jutut oli tuo pyöröleikkuri, alusta, mallinneviivain ja varaterät. Myös saumurilangat, onpelulangat, vetoketjut ja erilaiset neulat oli ostoslistalla. Ostoslistan ulkopuolelta mukaan tarttui mm. kanttinauhaa, isot pinsetit, ratkoja, napit, puolat ja tuollainen alapuolien säilytyssysteemi (kuvassa ylhäällä oikealla).

Ongelmia tuolla asioidessa tuotti lähinnä se, että tavarat eivät olleet kauhean hyvin esillä tai ainakin hintoja sai välillä aikalailla etsiä. Esim. langoissa ei oikein tiennyt mitä mikin merkki maksaa. Otin ompleulangoista useampaa merkkiä. Etenkin tuo Amann merkki vaikuttaa hyvältä ja elättelen toiveita, että peitetikkikonekkin tykkäisi siitä.

Jos sitä nyt pääsisi kanttauskaitaletta leikkaamaan ja uuden peitetikkikoneen nauhankääntäjää testaamaan.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja huppareita olet taas ommellut! Ja hyviä ostoksia, voi kun joskus itsekin pääsisi tuolla käymään..

    Ensimmäinen singolla-mekko on muuten ommeltu! Eikä jää taatusti viimeiseksi, sen verran kiva kaava ja hyvät ohjeetkin sain:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Sen silityslaudan päällisen ompelu kyllä kevensä kovin mieltäni; vaikka oli lopulta nopea työ, odotti se tekijäänsä ihan luvattoman kauan...

    Varmistelen vielä täällä; sopiihan sinulle, että piirrän tuon ihanan muokkaamasi singoalla-kaavan myös toiselle bloggerille? Hän tuohon ihastui myös:) Muokkausten tekijän toki ilmoitinkin jo hänelle, kun eihän niistä kunnia minulle kuulu:)

    VastaaPoista