sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Käsätunnelmissa uudessa mekossa!

Muutamia sovituskuvia uudesta singoallamekosta. Vastaavia pidettiin viimekesänä tosi paljon ja pitihän niitä tehdä (paria kokoa isompana tosin) tällekin kesälle. Nää vaan on niin kivoja kesävaatteita... ja helppo tehdä.

Näitä tulikin tehtyä kerralla useampia. Alla kuvaa kahdesta. Yksi ehti jo pesuun ennen kuvaamista. Kankaat näihin kaikkiin Saskan kimpan mukana tulleita (Michas Stoffecke).


 

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo singoalla-mekot! Itselläkin haaveissa sellainen /sellasia tytölle ommella, kun vain löytäisin jostain tuon SK 1/09 numeron, mitä moni kehuu.. En taida uskaltaa saati osata kaavaa itsekään piirtää.

  Myös nuo edellisen postauksen hupparit on ihania! Huppari on kyllä niin kätevä kesävaate. Talvella jää meillä ainakin vähemmälle käytölle, juuri sen hupun takia, joka aina tuntuu olevan huonosti haalarin alla..

  Aurinkoista kesää!:)

  VastaaPoista
 2. Anni, olen juurikin tuon SK 1/09 kaavan pohjalta alkanut muokkaamaan tuota singoalla kaavaa. En kyllän tiedä onko tuosta kaavasta enää yhtään kohtaa jäljellä jota en olisi vähän muokannut mutta jos vain tuon lehden löydät niin kannattaa kokeilla sillä (voin kyllä antaa vinkkejä muokkailuun). Tai jos haluat niin voin kyllä tuosta lehdestä tuon kaavankin piirtää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Täällä muistan jo aiemminkin katselleenin noita singoalla-mekkoja, ja halu ommella sellainen /sellaisia itsekin vain kasvaa!:) Laitoinkin sinulle juuri s-postia!

  Aurinkoista juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Voi että ihania ompeluksia taas monta postausta :)
  Ja nii söpö neiti :D

  VastaaPoista