lauantai 16. kesäkuuta 2012

Huppareita, onko heitä?

Täällä on meneillää kauhea huppari innostus! :) Tästä yläkuvan vihreäastä salmiakkijoustiksesta se kaikki lähti. Minulla oli heti kun kankaan itselleni sain visio tuollaisesta hupparista jossa resori (endottomasti pinkki) kiertää hupun ja jatkuu halkiona eteen. Ja pitihän se visio toteuttaa. Hetken aikaa piti idean antaa muhia ja piti kerätä rohkeutta kaavoitushommaan. Ja kyllähän siinä tovi meni kun pyörittelin kaavapaperia ja kynää ja yhdistelin eri kaavoja (omia, lehdestä löytyviä ja valmisvaatteista mitattuja). Mutta lopputuloksesta kyllä tykkään kovasti! Koko tässä noin 98cm. Kiva kapea ja vähän pidempi malli.
 

 Tässä samalla kaavalla huppari yksivärisestä joustiksesta...

Kiirellä kun tekee niin tekee sitten helposti mokiakin. Tässä möhläsin tuon hupun kanssa eli huppu on leikattu ja ommeltu paikoilleen miten sattuu. Ja huppu on siis aivan liian matala eli tää on sit huppari, jonka huppua ei voi pitää päässä. Hupun epäonnistuminen ja mokat eivät juurikaan erotu jos huppu ei ole päässä eli kyllä tämäkin yksilö ihan käyttökelpoinen on. Tein kyllä heti perään toisenkin jossa tuo huppu on ihan oikein.

Ja onhan näitä tullut tehtyä lisääkin... ekan kuvan mukaista hupparia toinen (kun tuo yksilä lähti myyntiin), toinen tuollainen vihreäsalmiakkiruutuinen mutta turkooseilla resoreilla ja Metsolan ruiskukkavelourinenkin on neppareita vaille valmiina.

Nyt työnalla muiden kokojen kaavoittaminen. Kaksi isompaa kokoa olisi jo testausvalmiina mutta pienempi (pienempiä) kokoja pitäisi vielä piirtää.

Blogirintamalla on ollut mulla nyt tosi hiljaista (taas vaihteeksi). Aika ei vaan tahdo riittää koneen (siis tietokoneen) ääressä olemiseen. Mutta alla kuitenkin kokoelmaaa valmiista töistä (osasta niitä)

Erilaisia pitkähiaisia puseroita...


 ... ja nämä vaatteet tehty minulle toimitetuista kankaista. Koot ja se mitä vaatetta halutaan oli annettu mutta muutoin toteutus oli aikalailla vapaa. Tuosta violetista banbiapplikaatiolla olevasta puserosta tuli tosi kiva. Tuota väriyhdistelmää pitää kyllä käyttää tulevaisuudessakin.


... ja sitten liivimekkoja ja hihallisia mekkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti