torstai 5. heinäkuuta 2012

Lisää huppareita!

Minä olen ihan hullaantunut tähän kaavaan!!! Päässä olisi kymmeniä ideoita eri kankaista / kangas-resori yhdistelmistä. Tässä nyt kolme kokeilua. Itse tykästyin eniten tuohon pilvikuosiin. Niitä tulikin tehtyä heti 2 kpl eri koossa (toinen ruskeilla ja toinen oransseilla neppareilla). Niin ja nuota OtR kuosisiakin tuli tehtyä 2kpl eri koossa. Pilvivelour ja OtR  kuosin joustis Metsolasta, apilavelour on tullut mulle kimppatilauksen mukana Ruotsista. Resorit taitaa kaikki olla HannanKankaasta. Ja kaava on vanha tuttu oma sovellus.

Psstt... jos jollain kiinnostaa tällainen malli niin uusimmassa Ottobre lehdessä vaikuttaisia olevan aika hyvä kaava jota tuon etuhalkion muokkaamisella voisi varmaan käyttää tällaiseen. En tosin ole kokeillut mutta sen mitä kuvien perusteella katsoin niin vaikutti siltä.

5 kommenttia:

 1. Onpa taas kivoja huppareita! Etenkin tuon keskimmäisen hupparin värimaailma on tänä kesänä niin omaankin makuun:-)

  Ja ihania, kesäisiä puuhakuvia muutekin!

  PS. Tultiin eilen illalla parin pvän reissusta kotiin, ja voi miten ihana posti odottikaan! Kiitos hurjasti sinulle, nyt tulee tehtyä varastoonkin pompuloita. Ja kallisarvoisien vinkkien avulla ompelen kyllä nyt kahdenlaisia mekkoja seuraavaksi !

  Aurinkoista kesän jatkoa!!:)

  VastaaPoista
 2. Aina ilahduttaa, kun löytää justiinsa passelin kaavan! T: Irmeli

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi täynnä kaikkea ihanaa! Palaan kurkkimaan myöhemminkin:)

  VastaaPoista