sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hauskaa pääsiäistä!

Ompelemaan olen kyllä jonkin verran ehtinyt mutta ne blogissa esittelemään ): Yritän jatkossa parantaa tapani niin ei tule sitten kerralla tällaisia "jättipostauksia kuin nytkin". Mutta siis tässtä viimeiden kuukauden aikana valmistuneita...


Haalareita omalla kaavalla joustofroteesta erilaisilla applikaatioilla. Nää on kyllä kivan näköisi mutta en jotenkin omaa omalla neidillä pitää. Mutta pakko kai se on kesäksi parit tällaiset kaappiin hnakkia :)


Caprit joustofroteesta omalla kaavalla (eli mun normihousukaavasta vaan lahje lyhennetty). T-paita myös jostofroteeta. Kankaat näihin ja edellä postattuihin haalareihin eri paikoista eli osa saksasta tilattu, osa HannanKankaasta, osa Metsolasta. Resoreista suurin osa Metsolasta.


Mallilla ainakin vaihtia riittää :) T-paita apilatrikoosta (ihanaa, tätä löytyy kaapista useassa eri värissä) ja velourhame. Sukkikset Metsolasta. Apilatrikoo Kestovaikkakaupasta, velour taitaa olla Kangastukusta jos oikein muistan. Kaavat olia eli hamee ns. leikatessa kaavoitettu ja T-paita mun perus paidan kaavalla tehty, hihaa vaan lyhennetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti