sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pari kesäistä settiä

Uusimmassa ottobre lehdessä oli kivanoloinen housut-hame yhdistelmän kaava. Enkä kyllä pettynyt yhtään. Tämä oli varmaan livenä vieläkin parempi kuin lehden kuvien/tietojen perusteella uskalsin olettaa. Tein siis yhden housu-hame yhdistelmän punaisella pilvikangas hameella (pilvikangas Metsolasta, pun. trikoo LöytöPalasta) ja yhden pallokangas hameella (kankaat löytöpalasta). Lisäksi tein vasemmanpuoleisessa kuvassa olevan 3/4 hihaisen puseron (kankaat Metsolasta, LöytöPalasta ja applikaation kangas vanhoja varastoja). Kaksi muuta t-paitaa ovat jo aiemmin valmistuneita.

Tuosta 3/4 hihallisesta tuli tosi kiva vaikka aluksi näytti, että ei tule mitään ja roskiin menee. Ostin siis Metsolan alekorista palan tuota kangasta (2e noin 38cm). Riitti juuri hameeseen ja hihoihin. Illalla (klo 24 jälkeen) olin vaan vahingossa leikannut hihat koon 74cm kaavalla vaikka piti leikata kokoa 92cm. Aamulla aloin leikkaamaan etu- ja takakappaletta ja virhe paljastui. Pohdinnan jälkeen päätin leikata etu- ja takakappaleen myös 74cm kaavalla mutta leveyden ja pituuden muutin 92cm mukaiseksi ja aavistuksen suurensin pääaukkoa. Menee ihan täydesta ja oikeastaan tuo hihan pituus on tosi kiva. Ensin pohdin pitkiä resoreita mutta onneksi en niitä laittanut.

Ja pari sovituskuvaa. Nenäliinalla sai neidin lahjottua edes hetkeksi paikoilleen. Tällaisia settejä on varmasti tulossa meille vielä lisääkin!

1 kommentti:

  1. Tuota kaavaa mietin, taidanpa jossainvälis tekasta, kun kerta menit kehumaan :)
    Ihanat setit!

    VastaaPoista