sunnuntai 27. helmikuuta 2011

T-paitoja ja toppi

Elättelen toiveita lämpimästä ja aurinkoisesta kesästä eli kesävaatetta piti alkaa ompelemaan. Tämä t-paita päätyi heti käyttöön. Neiti oli lähdössä iskän kanssa katsomaan uimakisoja uimahallille ja siellä katsomossa on tunnetusti TOSI kuuma eli kesävaatetta piti päälle löytyy. Vaatekaapin nopea penkominen osoitti sen, että taitaa suurin osa T-paidoista olla pieniä. Piti sitten ottaa tämä äitin edellisenä iltana valmiiksi saama t-paita heti käyttöön. Kaava on ottobre 3/2007 lehdestä (Slim Fit t-paita) ja koko 92cm. Tämä oli tosi kivan mallinen eli tällä kaavalla tulee varmasti tehtyä vielä useampikin paita kesäksi. Kangas Kestovaippakaupasta, resori Eurokankaasta.

Tässä toinen t-paita samalla kaavalla. Tämä kuva vaan ei oikein anna oikeaa kuvaa paidan mallista. Kankaana on vanha t-paita ja koska se oli melko pieni niin pituudesta piti vähän jättää pois. On siis ehkä sentin lyhyempi kuin kaavan mukaan pitäisi olla. Resori Metsolasta.


Tämän topin kaava on ottobre:n sivuilta (ilmais kaava). Vaikuttaa oikeinkin kivalta kaavalta, päälle ei tosin olla vielä ehditty toppia kokeilla. Kooksi valitsin 86cm mutta pidensin heiman helmaa eli vastannee kokoa 92cm. (Olen jo vissiin oppinut siihen, että ottobren kaavat on melko leveitä). Kankaana kierrätyskankaat, vanhoja t-paitoja. Kanttaukset tehty myös resorin sijaan trikookankaalla ja ihan kivasti onnistui nuinkin. Väri ei kyllä (taas) vastaa kuvassa yhtään todellisuutta. Todellisuudessa pinkki on kirkas pinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti